EB verseny, ahogy még soha nem volt...
 
Kipróbáljuk a versenyek egy rendhagyó módját. Ezuttal nem az eMaffia oldalán keresztül, de mégis az eMaffia játékosok csaphatnak össze. Csalás és regisztráció idő független bárki lehet esélyes.
 
Aki szereti a focit, az játszon az eMaffia közösségével együtt egy tippelős játékot. Már a kezdetek kezdetén megtippelheti, mindenki, hogy szerinte ki fog győzni az EB-n, illetve az egyes összecsapások pontos gólarányát.
 
Regisztrálni mindenki az alábbi linken tud: https://www.tipleonline.com/#join-contest;token=gVgiSta-NiijNMo3cQiz9QwviQRcA45qaOhjbG4gpQWi
 
A regisztráció csak jóváhagyást követően használható teljesértékűként. Jóváhagyni pedig csak a játékos névvel történő regisztrációkat fogjuk. A játékot nem én vezetem és nem én kezelem az oldalt sem. Ennek ellenére minden felmerülő kérdésre megpróbálok mielőbb válaszolni én is.
 
A verseny nyereményeit a részvételtől függően fogjuk megállapítani.
 
Regisztrálni június 9.-ig érdemes, mert az első határidő az oldalon: június 10. este 9 óra. 9.-én megnézzük a részvételi szándékot és ha kellő mennyiségű játékos összegyűlik, akkor kihírdetem, hogy mit lehet nyerni.
 
JÓ EB-T MINDENKINEK!!

2016.06.06. 12:04

<< Vissza